UW EXPERT IN DE ONTGINNING VAN LEEM, KLEI & ZAND

Na de oprichting in 2004 volgden, doorheen de jaren, de opstart van tal van andere leem-, klei en zandontginningen, waarvan de meeste momenteel nog lopende zijn. 

O.D.M. nv verricht ook ontginningen voor derden, zoals bv. bij Vanheede te Rumbeke.

Het gehele ontginningsproces (staalnames en controle ervan, vergunningsaanvragen, ontginning, opmeting en tot slot de realisatie van de nabestemming) gebeurt integraal door O.D.M. nv en dit met gespecialiseerd personeel en materieel.

Door de grote verscheidenheid aan locaties waar O.D.M. nv ontgint, kan zij bijgevolg ook een zekere verscheidenheid aan leem, klei en zand aanbieden.

Na de eigenlijke ontginningsactiviteit door O.D.M. nv, neemt Transport Demets nv het vervoer van de ontgonnen grondstoffen (leem, klei en zand) voor haar rekening.

De eigen kwaliteitscontrole, continu uitgevoerd door zowel O.D.M. nv als Transport Demets nv, zorgt ervoor dat de ontgonnen materialen gegarandeerd contaminatievrij afgeleverd worden bij de eindklant.

Na jarenlang actief te zijn in het ontginnen, heeft O.D.M. nv hieromtrent een grote expertise opgebouwd. Zo beschikt men op vandaag over een perfect onderhouden en up-to-date machinepark (rupsgraafmachines en bulldozers Caterpillar en dumpers Volvo) en ervaren machinisten. Een be√ędigd landmeter-expert is, naast de werfopvolgingen, ook verantwoordelijk voor de opmetingen van de diverse ontginningen. Hiervoor maakt hij gebruik van recente apparatuur. Zo heeft hij sinds kort een drone ter beschikking, waardoor sneller en met een grotere frequentie en precisie de opmetingen kunnen opgemaakt worden.

Contacteer O.D.M. nv voor meer informatie

+32 (0)468 10 84 81